Om Doubleware

Doubleware har levererat bl.a. växelbrytare sedan 1991 och vi har en gedigen kunskap om framför allt elektronik på motorcyklar och gokarts.

Vi strävar efter att alltid leverera kvalitetsprodukter som både vi och kunden är  nöjd med.

Vi är övertygade om att det bästa sättet att göra detta är att endast tillverka produkter som står emot de hårdaste tester och endast använda de bästa komponenterna. På så vis skapar vi produkter som tillhör den absoluta toppen  i vårt segment på marknaden!

Vi som står bakom Doubleware Electronics är i huvudsak Roger Johansson som äger och driver företaget. Roger har en gedigen utbildning inom elektonik och jobbar som nätverkstekniker (sedan 16år) på ett av Hallands största och äldsta dataföretag, ECE Data AB i Falkenberg. Elektroniken har varit en allt mer dominerande bisyssla under många år och det brinnande intresset är den främsta anledningen till framgångarna.

Otaliga är sedan de personer och företag som står bakom och stöttar på ett eller annat sätt i utveckling och tillverkning av de produkter som många av Sveriges toppförare inom respektive gren idag använder och förlitar sig på i tävling efter tävling. Se gärna under produkter/referenser en del av de kunder som använder sig av produkter från Doubleware.